Reviews van tevreden klanten

Al sinds 2008 bieden wij de klanten van onze kapsalon een ultieme, ontspannen beleving. Voor ons is een tevreden klant goud waard, net als waardevolle reviews. Word jij ook binnenkort ons visitekaartje?

“Na jaren zoeken heb ik bij Rixta een kapster gevonden die luistert naar wat ik belangrijk vind. Zij denkt altijd met mij mee. Voor het eerst in lange tijd ben ik echt blij een kapsalon uitgelopen. Daarnaast is het in de salon altijd gezellig. Ook niet onbelangrijk!”

“Ik ben supertevreden weer met mijn kapsel! Ik word altijd vriendelijk ontvangen en in de watten gelegd. Bedankt meiden van Hair at Rixta’s. Groetjes van een blije klant.”

“Superfijne kapsalon met een fijne sfeer en leuke, vriendelijke meiden. Je wordt altijd hartelijk ontvangen. Een heerlijk kopje koffie of thee krijg je aangeboden. Ik kom hier graag en ben altijd tevreden met het resultaat. Zij werken met goede producten die je ook voor thuis kunt aanschaffen. Haren wassen is een hele speciale ervaring. Je krijgt een ontspannen hoofdhuidmassage en zit op een massagestoel, super-relaxed! Rixta is heel deskundig en denkt altijd fijn mee. Echt een top kapsalon!”

“Topkapsters die je altijd zeer professioneel en eerlijk behandelen. Zij geven duidelijk advies. Voor mij is het altijd een uitje om naar de kapsalon te gaan. De massagestoelen zijn fantastisch! Ik kom al jaren bij Rixta.”

“Wat een leuke kapsalon is dit! Eenmaal geweest blijf je terugkomen. Het team is fris, jong en goed getraind. Zij weten waar zij het over hebben en wat ze doen. Er hangt een prettige, familiaire sfeer in de kapsalon wat ervoor zorgt dat je je echt welkom voelt. Het is duidelijk dat eigenaresse Rixta weet wat zij wil. Zij gaat er volledig voor en brengt haar enthousiasme over op het team, chapeau! Ik ben fan.”

“Wat ben ik blij met mijn haar! Sannah luisterde echt naar mij en gaf goed advies. Zij heeft mijn haar anders geknipt. Ook gaf zij goed advies. Ik kon beter een andere shampoo gebruiken. Daardoor blijft mijn kleur langer mooi.”

“Hey Darlings! I wanted to say that when I went home, the air outside also did something good to my hair. I brushed it, looked into the mirror and really love it!”

“Ik moest goed zoeken voordat ik de kapsalon had gevonden. Wat werd ik leuk ontvangen. Het is een mooie salon met leuke meiden en mijn haar zit super!”

“Wat een fijne kapsalon! Er heerst een gezellige sfeer met hele vriendelijke meiden. De haren van mijn dochter zijn ook nog eens prachtig geknipt. Echt een aanrader!”

“De haarkleur is meer dan fantastisch. Ik ben er heel erg blij mee! Dankjewel Rixta voor je eerlijke advies. Ik raad zeker iedereen aan om een afspraak in deze kapsalon te maken!”

“Ik ben al heel wat jaren superblij met Klaartje. Mijn krullend haar is nog nooit zo gezond en lang geweest! Regelmatig krijg ik te horen hoe mooi mijn haarkleur en krullen zijn. Ook als ik op een bepaalde datum niet kan, zorgen zij altijd dat ik nog terecht kan dezelfde week.”

“Hair at Rixta’s is een moderne kapsalon met goed opgeleide kapsters die duidelijk met plezier hun werk doen. De kapsalon is hip, rustig ingericht en ruim. Hierdoor hangt er een prettige sfeer. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten die de gezondheid en uitstraling van je haar verbeteren. Mijn haar wordt al jaren door Miranda geknipt en gekleurd. Zij weet mijn wensen telkens weer te vertalen in zowel een passend kapsel als de kleur die ik bedoel. Ook denkt zij met mij mee waardoor ik telkens weer blij de kapsalon verlaat. Ik ben dus al jaren een tevreden klant!”

“Ik kom al jaren bij Hair at Rixta’s en word altijd door Miranda onder handen genomen. Zij weet precies wat wel en niet met mijn haar kan. Het is altijd een feestje om daar vandaan te komen met een frisse coupe.”

“Al jaren kom ik bij de kapsalon van Rixta. Je wordt altijd klantvriendelijk ontvangen. De kennis qua kleuren en knippen van kapsels is groot. De meiden doen hun uiterste best om het de klant naar de zin te maken. Hopelijk gaan zij nog lang op deze voet door.”

“Vanaf het begin dat Rixta startte met haar salon ben ik klant bij haar. Rixta en haar team zijn gezellige meiden, geven goed advies en zijn up-to-date van de nieuwste trends. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende afspraak!”

“Het is altijd zo fijn om bij jullie kapsalon te zijn. Supergezellige salon met meiden die hun vak verstaan. Voor eerlijk en goed advies moet je bij Hair at Rixta’s zijn.”

“Het is altijd een gezellige binnenkomst en hoef nooit lang te wachten. Altijd knipt, kleurt en wast dezelfde persoon mijn haren. Helemaal top!”

“Al jaren ben ik een tevreden en trouwe klant! Het zijn gezellige meiden die weten wat zij doen en goed aanvoelen wat ik wil.”

“Al jaren is Rixta mijn vaste kapster. Helaas is mijn haar niet van de beste kwaliteit en daarom is het ook nodig dat het ‘met beleid’ wordt behandeld. Dat gebeurt hier. De expertise en zorgzaamheid waarmee mijn haar wordt verzorgd is top. Met de beste producten en tips zorgt Rixta ervoor dat mijn haar altijd goed zit. Ik ben haar hier heel erg dankbaar voor!”

“Hier een korte maar duidelijke review van mij. Ik kom al bijna 14 jaar bij Hair at Rixta’s. Zij zijn een goed, leuk en ervaren team. Ik ben altijd een onwijs tevreden klant.”

“Het team van Hair at Rixta’s weet mij altijd weer te verbazen met nieuwe kleuren en technieken, luisteren goed en weten wat er bij mij past zodat ik altijd met een blij gevoel naar huis ga. Top salon!”

Wil jij kennismaken met onze expertise op het gebied van haarkleuringen en andere beautybehandelingen? Ons team van professionele kapsters staat klaar om je te verwelkomen

Maak nu een afspraak