Laat je haren knippen of kleuren door één van onze experts

Ga jij voor een coupe die je al jaren draagt of ben je toe aan verandering? En hoe staat je haar en hoofdhuid er eigenlijk voor? Kies voor een knipbeurt, haarverbetering en -verandering of laat jezelf prachtig opmaken met de moderne en stijlvolle make-up van PUNE. Ook voor een volledige detox van het haar kun je bij ons terecht. Verlaat als de beste versie van jezelf onze kapsalon, boek vandaag nog jouw online afspraak.

Dames

Wassen, knippen & stylen

Wassen, knippen & föhnen

Wassen & föhnen

Haarkleuring* v.a.

Haarkleuring met folies* v.a.

Permanenten* v.a.

€ 35,00

€ 45,00

€ 27,00

€ 80,00

€ 106,50

€ 109,00

*Bij deze haarbehandelingen zit knippen en stylen inbegrepen

Haar- en hoofdhuidbehandeling met de medi-scoop van Mediceuticals

Heb jij een droge, jeukerige hoofdhuid? Of heb jij last van haaruitval of een vette hoofdhuid? Als gecertificeerde kapsalon van het merk Meudiceuticals brengen wij met behulp van de medi-scoop jouw haar en hoofdhuid terug in een optimale, gezonde conditie. Wij passen de juiste therapie toe met de beste haarproducten.

Haar- en hoofdhuidbehandeling

Behandeling van de hoofdhuid, incl. uitleg en advies (30 min.)

€ 35,00

Detox je haar met de Ultimate Treatment van L’ANZA

Herstel het haar in drie stappen om jouw haar terug te brengen in de originele staat. Met de natuurlijke producten van L’ANZA halen wij schadelijke stoffen en chemicaliën uit jouw haar. Denk hierbij aan siliconen, parabenen en milieuverontreiniging. Deze helende, reinigende behandeling voeren wij uit aan de wasbak voordat wij jouw haar eventueel knippen of kleuren.

Detox

Detoxbehandeling & föhnen

€ 35,00

Deze haarbehandeling kost €12,50 als bijboeking bij een föhn-, knip- of kleurbehandeling

Ontdek de kracht van make-up, samen met onze visagisten

Onze ervaren visagisten brengen jouw natuurlijke schoonheid naar boven met de beste make-up en technieken. Wij accentueren alle sterke kanten van je gezicht. Krijg meer zelfvertrouwen door een look die er natuurlijk uitziet, geschikt bij jouw huidtype. Maak je beautybehandeling compleet met de dierproef en parabeenvrije make-up van PUNE.

Make-up

Make-up basis (30 min.)

€ 35,00

Make-up basis, incl. uitleg en advies (45 min.)

€ 50,00

*Visagie kan als losse behandeling worden geboekt.

Met deze haarproducten en make-up werken wij